Vores mål

At skaffe dig en besparelse på dit bolig- eller andelsboliglån.

Status

Vores kunder har sparet over 100 mio. kr. på nuværende tidspunkt.

En besparelse der kan mærkes

Mange ønsker selv at forhandle med banken, men sjældent med samme effekt, da vi kan opnå renter, som kunderne ikke selv kan. Det kan vi, da vi sender mange kunder rundt til bankerne og dermed opnår vi en konkurrencemæssige fordel, som sendes direkte videre til kunden. Vi skaffer de fleste af vores kunder besparelser på mellem 100.000 og 400.000 kr.

Stor besparelse, lille pris

Hjælper vi dig til en besparelse på dit boliglån eller andelsboliglån, er vores pris kun 5% af din samlede besparelse – du får selv de 95%.

Større rådighedsbeløb eller kortere lånehorisont

Du bestemmer selv om din besparelse skal give dig mere luft i hverdagen, eller om du vil beholde din ydelse og derved forkorte tiden du betaler af på dit lån. Vi anbefaler, at du beholder samme ydelse som i dag.

Billigere rente på boliglånet

Slut med at betale alt for meget for dit andelsbolig- eller boliglån. Vi forhandler bedre rente for dig, end du typisk selv er i stand til.

Lille indsats, stor besparelse

Vi skal bruge nogle få økonomiske oplysninger fra dig, for at kunne give dig et oplæg på din mulige besparelse. Når du siger ”GO”, klarer vi resten for dig.

Hurtig sagsbehandling

Det vil typisk tage os to til fire uger at forhandle bedre renter for dig. Herefter kan du nyde besparelsen fremover. Vi har dog typisk svar fra bankerne indenfor 48 timer fra sagen lander hos dem til vi har et tilbud til dig.

Uafhængig rådgivning

Vi kender bankverdenen indefra, men arbejder på uafhængig basis. Det betyder at vi kan vælge frit mellem alle banker – til fordel for dig.

Se hvad du kan spare