Her på siden kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål. Har du andre spørgsmål, så kontakt os gerne.

Hvor meget kan jeg spare?

Det afhænger af dit låns størrelse, din nuværende rentesats og hvor mange år der er tilbage, til du har tilbagebetalt dit lån. Det overrasker mange, hvor store renteomkostningerne er over tid, så selv med et lille lån, hvor der fortsat er mange år tilbage, er der ofte mange penge at spare.

Kan jeg selv gøre det?

Ja, det kan du godt. Vores erfaring er dog, at mange ikke får taget forhandlingen med banken, har angst for at tage snakken med banken eller ganske enkelt ikke ved hvor meget de kan presse banken. Det ved vi.

Hvad er Sparuno?

Sparuno er en virksomhed, der hjælper danskere med at få markant bedre boligøkonomi. Vi er eksperter i at forhandle bedre rentesatser igennem for vore kunder.

Hvor kommer jeg igang?

Det gør du lige ved at udfylde vores ansøgningsformular i siden. Vil du se hvordan vi arbejder før du udfylder den, så kig her i stedet.

Hvordan fungerer Sparuno?

Når du har udfyldt vores ansøgningsformular, sender vi dig en vurdering af hvad vi forventer at kunne skaffe dig i besparelse. Herefter kan du vælge at stoppe samarbejdet eller at fortsætte det, hvorefter vi går videre med sagen. Når vi har forhandlet alt på plads for dig og det nye lån er kommet på plads i banken, betaler du vores provison, der, med mindre andet aftales lægges, ind i dit nye billigere lån.

Hvilke banker og sparekasser arbejder I med?

Da vi er 100% uafhængige, har vi ingen faste samarbejdspartnere, men kan vælge det pengeinstitut i hele Danmark, som giver dig de bedste renter på dit boliglån eller andelsboliglån.

Hvad koster det at bruge Sparuno?

5% af den besparelse vi skaffer dig. Det synes vi både er fair og en fornuftig måde at arbejde på, fordi det giver os et økonomisk incitament til at skaffe dig den størst mulige besparelse samtidig med at det sikrer, at du ikke kan tabe penge, når vi hjælper dig.

Hvordan betaler jeg?

Med mindre vi aftaler andet, så lægger vi automatisk vores provision oven i dit nye billigere lån. Det betyder, at du ikke skal have penge op af lommen på noget tidspunkt. Ønsker du i stedet at modtage en regning, som du kan betale på normal vis, så gør vi det.

Hvornår betaler jeg?

Vi sender altid et oplæg på hvor store besparelser vi forventer at kunne forhandle hjem til dig. Denne service er gratis. Hvis du synes det er noget vi skal forsøge at forhandle på plads for dig, så forpligter du dig til at betale 5% af den besparelse vi skaffer dig. Du skal først betale, når vi har afsluttet vores opgave helt og det er udelukkende dig, der bestemmer om vi skal gå igang med den del af arbejdet, hvor der medfølger et salær.

Hvad er min garanti for besparelse?

Vi kan ikke garantere en besparelse, men laver altid en vurdering før vi går igang med at arbejde for dig. Grundet vores afregningsmodel har vi et økonomisk incitament for at give dig størst mulige besparelser.

Hvad hvis I ikke kan spare så meget som I troede?

Selvom vi har hjulpet mange kunder, så kan vi tage fejl. Din betaling til os følger din besparelse på boliglånet og derfor vil vores provision altid afspejle din besparelse.

Hvilke lån kan I hjælpe med?

Vi arbejder kun med boliglån og andelsboliglån, hvor vi ved med sikkerhed, at vi ofte kan spare vores kunder for rigtig mange penge.

Hvilke oplysninger skal I bruge?

Til at starte med blot dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din økonomi. Hvis du vælger at vi skal forhandle med bankerne, skal vi bruge følgende oplysninger: Nyeste årsopgørelse (findes i skattenmappen på www.skat.dk), lønsedler, budget og konto-/depotoversigt fra banken (skærmprint af netbanken er OK).

Hvad hvis I sparer mig for mere end forventet?

Så er det bare fantastisk! Vores provision er en fast procentsats i forhold til din besparelse og derfor vil du til enhver tid få forholdsvis lige så meget ud af en større besparelse.


Udvalgte cases

Besparelse: 1.525.000 kr.

4,85% rentenedsættelse
Md. ydelse uændret
Bankskifte

Besparelse: 145.410 kr.

2,00% rentenedsættelse
Md. ydelse uændret
Bankskifte

 

Se hvad du kan spare